Untitled Document

Srpski English

Untitled Document

Početna

O nama

Aktivnosti

Arhiva

Publikacije

Dokumenti

Linkovi

Kontakt

Povećanje zapošljivosti izbjegličke populacije u AP VOJVODINI

Srpski demokratski forum realizuje projekat «Povećanje zapošljivosti izbegličke populacije u AP Vojvodini» koji finansira Pokrajinski sekretarijat za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova.
Projekat se realizuje u periodu od 1. juna  2008. do 31. oktobra 2008.
Ciljna grupa projekta je 200 nezaposlenih lica unutar izbjegličke populacije sa područja Vojvodine koji se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje. Opštine koje će biti obuhvaćene projektom su: Kula, Bač, Vrbas, Ođaci, Bačka Topola, Šid, Žitište, Zrenjanin, Sombor, Apatin, Zemun – Busije, Irig, Kovin, Sremska Mitrovica i Vršac.
Projekat nezaposlenim licima unutar izbegličke populacije pruža podršku putem organizovanja treninga u najugroženim opštinama koji su namenjeni podizanju motivacije nezaposlenih za aktivno traženje posla, edukaciji nezaposlenih za aktivno traženje posla, podizanju nivoa samopouzdanja u toku traženja posla, razmenu iskustava polaznika pri traženju posla, uspešno zapošljavanje.
Treninzi aktivnog traženja posla obuhvataju sledeće module:  
-    Kako napisati CV?
-    Kako napisati motivaciono pismo?
-    Kako da se prezentuju na intervju?
-    Gdje se dobijaju informacije o ponudi poslova na tržištu                               
Cilj obuke za traženje posla je da pomogne nezaposlenim licima da odrede svoj profesionalni cilj, da na pravi način procene svoja znanja i sposobnosti, motiviše ih za aktivno traženje posla.

Aktivnosti

Untitled Document

U saradnji s portalom "Banija Online" SDF Beograd, članica Koalicije udruženja izbjeglica u Republici Srbiji, omogćilo je posjetiocima pravnoinformativne tekstove u vezi propisa Republike Hrvatske kroz projekat:

"PRAVNOINFORMATIVNI PUTOKAZ".

 

Untitled Document

Vrh strane | Početna | O nama | Aktivnosti | Arhiva | Kontakt | © Srpski demokratski forum