Untitled Document

Srpski English

Untitled Document

Početna

O nama

Aktivnosti

Arhiva

Publikacije

Dokumenti

Linkovi

Kontakt

Konferencija povodom završetka projekta „Pravna pomoć za izbegla lica - stare osobe smeštene u gerontološke centre na području Srbije“

Beograd, 10/7/2008.

Povodom završetka projekta „Pravna pomoć za izbegla lica - stare osobe smeštene u gerontološke centre na području Srbije“ Srpski demokratski forum je 10. jula 2008. godine organizovao konferenciju za novinare u Medija centru.
Na konferenciji je govorila Jelena Miloradović, koordinator koja je predstavila ciljeve, aktivnosti i rezultate projekta. Slađa Lalić, pravni savetnik i član mobilnog tima koji je realizovao projekat, je predstavila praktična iskustva u pružanju pravne pomoći korisnicima na terenu. Sanja Vukojević, direktor Centra za socijalni rad Kučevo koji je bio partner u realizaciji projekta je predstavila probleme sa kojima se suočavaju izbegla lica stare osobe smeštene u Doma u Kučevu kao i način na koji je realizacija projekta doprinela poboljšanju njihove situacije. Rajka Aleksić je iz perspektive korisnika predstavila način na koji je realizacija projekta doprinela poboljšanju situacije njenog oca.

 

Untitled Document

U saradnji s portalom "Banija Online" SDF Beograd, članica Koalicije udruženja izbjeglica u Republici Srbiji, omogćilo je posjetiocima pravnoinformativne tekstove u vezi propisa Republike Hrvatske kroz projekat:

"PRAVNOINFORMATIVNI PUTOKAZ".

 

Untitled Document

Vrh strane | Početna | O nama | Aktivnosti | Arhiva | Kontakt | © Srpski demokratski forum